зразок методичної розробки уроку з англійської мови

зразок методичної розробки уроку з англійської мови

Розробки уроків з англійської мови. Заголовок. Почуття та емоції 11 клас. Урок «Schools in Great Britain» 6 клас. План-конспект уроку в 9 класі на тему: Електронний лист@ WELCOME TO KHARKІV. Конспект уроку з англійської мови в 2 класі на тему: ”Weather”. Конспект уроку у 1 класі «Іграшки». Урок з використанням ІКТ «Незвичайні хобі» 5 клас. Урок англійської мови «Modern jobs» 9 клас.

Святковий урок на тему: Тварини. Морська подорож до країни казок: По морях, по хвилях. (2 клас).

Конспект уроку-проекту з англійської мови у 6 класі.

Конспект уроку з медіапі Розробка уроку англійської мови у 5 класі з теми «Подорож», підтема — «Подорож поїздом» до підручника. Несвіт.  Розробка відкритого уроку англійської мови на тему «Свята» для 5 класу до підручника.М.Несвіт.

Цілі уроку:1. Навчальні: — Урок англійської мови для учнів 4 класу. Урок комбінований. Тема- Чим ти зараз займаєшся? Теперішній тривалий час. Майстер клас для вчителів англійської мови. Майстер клас для вчителів англійської мови.Тема «Використання ріних видів завдань при роботі з текстом на уроках англійської мови»  На слайдах містяться основні напрямки роботи за 5 років (навчально-методична проблема, публікації, прийоми,методи, форми, технології, що використов Мне нравится. Поделиться Англійська мова — Поурочні розробки для вчителя на перше півріччя у 1 класі НУШ — О. Карпюк 2018. Англійська мова — Поурочні розробки для вчителя на друге півріччя у 1 класі НУШ — О.

«Нова українська школа» матеріали для вчителів, студентів, учнів та батьків. Використовуючи сайт ви погоджуєтесь з правилами користування. Наш сайт не претендує на авторство розміщених матеріалів.

Ми тільки конвертуємо у зручний формат матеріали з мережі Інтернет які знаходяться у відкритому доступі та надіслані нашими відвідувачами. Якщо ви являєтесь володарем авторського права на будь-який Анотація: Методична розробка уроку з англійської мови для учнів 4 класу на тему «Моє хобі». Даний конспект можна використовувати під час вивчення та закріплення лексичного матеріалу. План-конспект складено відповідно до підручника О.

Карп’юк 4 клас. Урок спрямований на розвиток усного мовлення Продовжити читання. 3123 переглядів. 0 Коментарів. Узагальнюючий урок з англійської мови для 3 класу з теми: «Світ тварин». Дана розробка уроку дозволяє виявити рівень засвоєння знань з теми «Тварини», узагальнити раніше отримані знання та вміння. Комплект конспектів уроків з англійської мови для 1 класу до підручника Несвіт. Конспект уроку «Shops and Shopping». Тема уроку. Shops and Shopping. Відкритий урок на тему «Ходімо за покупками» (англійська мова 4 клас). Theme 4th form #42.

Урок – рольова гра “Let’s Go Shopping “. Aim. Відкритий урок з англійської мови в 5 класі «Члени королівської родини». Theme “The Royal family” ♦ Розробка уроку з англійської мови для 11 класу. Тема: «Мистецтво» Переглянути >>. ♦ Розробки уроків з теми «Career Magic» Переглянути >>. Розробка уроку англійської мови для 2 класу. Тема: «Тварини». Завантажити>>.  Гусєва Світлана Павлівна учитель англійської мови Курахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №22.

♦ Ігрові технології на уроках англійської мови Переглянути >>. ♦ Цикл уроків з англійської мови з теми «Тварини» для 2 класу (до підручника.Несвіт) Переглянути >>. Англійська мова) Вступ – 3 Інтерактивні технології як засіб активізації пізнавальної діяльності учнів – 4 Характеристика й навчально-виховні задачі теми уроку – 9 Методичні рекомендації щодо проведення уроку- 11 План-конспект уроку – 14 Список використаних джерел …  Навчальний заклад: Харківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №10. Методична розробка уроку з англійської мови на тему: “So many men, so many characters” (10 клас. Англійська мова). Вступ – 3 Інтерактивні технології як засіб активізації пізнавальної діяльності учнів – 4 Характеристика й навчально-виховні задачі теми уроку – 9 Методичні рекомендації щодо проведення уроку- 11 План-конспект уроку – 14 Список використаних джерел та літератури- 27. Формат: PDF.

Мета уроку: 1. Створити на уроці мовні ситуації, що моделюють реальні ситуації обговорення охорони навколишнього середовища на міжнародній конференції екологами, лікарями, директорами великих промислових підприємств, які б мотивували використання іноземної мови з метою спілкування. 2. Домогтися реалізації головної мети уроку в процесі використання продуктивних вправ: а) повідомлення й коментування фактів. б) доказ положень. в) опис явищ. г) дискусія між всіма учнями групи. 3. Здійснювати мотивуючу індивідуалізацію: використовувати варіативні завдання, підбирати мовних партнерів з урахуванням с Розвиваючі: • Розвиток відчуття мови на основі позамовних підказок і контексту; • Розвиток мовної здогадки; • Розвиток навиків аудіювання і говоріння. Освітні: • Вчити культурі спілкування в групі; Виховні: • Виховання інтересу до вивчення теми.

• Виховання самостійності і особистої відповідальності. Тип уроку: урок формування мовних навиків.

Програмне забезпечення: Презентація Power Point » Shopping for everything” Обладнання: Таблиця «Дієслово to be в Present Simple». Перебіг уроку. І. Початок уроку 1. Організаційний момент. 28 видів уроку англійської мови. Усього в результаті дидактико-методичного моделювання виявлено 28 видів уроку.  Навчання діалогічної мови за допомогою мовних зразків 15. Навчання діалогічної мови шляхом обговорення 16. Навчання діалогічної мови шляхом драматизації 17. Навчання діалогічної мови за допомогою ситуацій 18. Навчання монологічної мови за допомогою мовних зразків 19. Навчання монологічної мови шляхом переказу 20.

Навчання монологічної мови шляхом розповіді 21.  Розробка країнознавчого аспекту є однією з актуальних проблем у навчанні іноземної мови Організація вивчення іноземної мови в тісному зв’язку з національною культурою народу певної Зразок оформлення конспекту уроку англійської мови. Титульна сторінка.

До залікового заняття готували: Учитель класу. КОНСПЕКТ. уроку англійської мови на тему. «Опис кімнати. Present Simple Tense»  Виховувати позитивне ставлення до вивчення англійської мови. Обладнання: Картки з тваринами; постери зоопарку, домашніх тварин; слайди із зображенням тварин; DVD- програвач, телевізор; картки із завданнями. Хід уроку: I. Підготовка до іншомовного сприйняття. Відкриті уроки з англійської мови припускають і проведення докладного методичного самоаналізу проведеного заняття. Таке вміння є важливим аспектом професійної діяльності.  Чим відрізняється аналіз уроку англійської мови поФГОС? Зразок, пропонований нижче, демонструє основна відмінність нової схеми від класичної форми, що застосовується в традиційній радянській школі. Стандарти другого покоління припускають оцінку вміння вчителя вибудовувати для школярів індивідуальні освітні траєкторії. Методична розробка уроку з англійської мови з теми: “food around the world“. Підготувала викладач англійської мови Новокаховського вищого професійного училища Львова М.М. Тема: Схожі риси в національних кухнях світу.

Мета: Узагальнити та систематизувати вивчений матеріал, активізувати вживання в мові учнів раніше освоєної лексики, розширювати словниковий запас учнів з теми. · Закріпити граматичну структуру: I would like to… · Удосконалювати лексичні навички, практикувати учнів у монологічній мові. · Удосконалювати навички аудіювання, тренувати учнів у читанні, вмінні використовувати. різні стр Відкритий урок з англійської мови для учнів 1 класу на тему «School things». Мета: Практична: Закріпити назви шкільного приладдя, повторити назви кольорів, рахувати до 10. Повторити вивчені мовні вирази знайомства та вітання. Формувати уявлення про мову,як засіб спілкування між людьми. Вчити описувати шкільне приладдя.

Розвивальна: Розвивати уміння усного мовлення, усні комунікативні вміння з опорою на наочність, вдосконалювати фонетику та артикуляцію звуків, розвивати мислення, увагу, пам’ять, навички говоріння. інтерактивність англійська мова комп’ютер. Предметом дослідження є використання інтерактивних методів на уроках з англійської мови. Об’єктом дослідження є інтерактивні методи навчання на сучасному етапі вивчення англійської мови. Мета роботи полягає в дослідженні сучасних методів викладання англійської мови. Згідно з метою поставлені такі завдання: 1) розглянути значення нових методів навчання на уроках англійської мови; 2) ознайомлення з різними методами навчання; 3) використання інтерактивних методів на уроках англійської мови. Практична цінність дослідження полягає в подальшому застосу План уроку. Теми статті: англійська мова, вчителям, німецька мова, французька мова. 18 Вересня 2018.  Зразок плану уроку (за TKT Cambridge University Press). Компоненти плану кроку. Рівень і кількість учнів/-иць характеристика класу.  Ольга Сєростанова, вчителька англійської мови, британської та американської літератури, ділової англійської мови, країнознавства США та Великобританії, вчителька-методистка, сертифікована перевіряюча ЗНО з англійської мови, учасниця Українського відділення Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної, кваліфікована TKT Cambridge ESOL. 1). План-конспект уроку англійської мови для 5 класу на тему “My House” (Педагогічна практика з методики викладання іноземних мов у середніх навчальних закладах. –К.:Ленвіт, 200–С.57-60). 2). Савенко.Методична розробка уроку на тему “Shops and Shopping” для 10 класу загальноосвітньої школи // Іноземні мови. – 200-№–с.54-53).

Тульчинська.А., Олійничук.П. Урок-змагання у 7 класі школи з поглибленим вивченням англійської мови// Іноземні мови. –2001. -№–С.61-64. Перегляньте відеозапис уроку однієї з кращих вчителів Вінницької області., та зробіть дома загальний аналі Розробка уроку на закріплення матеріалу англійської мови. 1.

101.56kb. Методична розробка відкритого заняття з англійської мови викладач: Т. 78.29kb. Розробка нестандартного уроку англійської мови для 2 класу Travelling 39.12kb.  Свердловський професійний торгово – кулінарний ліцей. Методична розробка уроку. з англійської мови. «Мої плани на майбутнє». («My plans for future»). Викладач англійської мови. Ремчукова Н.м. Свердловськ. Безкоштовні Реферати по Аналіз Уроку з Англійської Мови Зразок для студентів. 1 — 20.  На MiiReferat.com є тони безкоштовних курсових робіт та рефератів про Аналіз Уроку з Англійської Мови Зразок. Також, ми маємо широкий вибір безкоштовних наукових робіт та рецензій книг. Ви можете переглянути нашу колекцію курсових робіт або скористатися нашим пошуком. Пошук. Аналіз відкритого уроку Аналіз відкритого уроку з англійської мови Дата:__13.12.2013 Клас 7-М Форма заходу: __урок-захист проектів Тип заходу : обобщающий, информационно Зберегти роботу. Цілі та планування уроку англійської мови. і, структуру та зміст уроку англійської мови. 2.Інноваційні технології на уроках англійської мови. 3.Практичні розробки інтерактивних вправ. 4.Висновки. 5.Література.  Як організувати роботу: Щоб підготувати учнів до уроку з великим обсягом інформації, підберіть матеріал, необхідний для уроку, і підготуйте індивідуальний інформаційний пакет для кожного учня (матеріали підручника, додаткові матеріали-вирізки з газет, статті тощо). Підготуйте таблички з кольоровими позначками, щоб учні змогли визначити завдання для їхньої групи.

Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали. Методична розробка уроку англійської мови в 6 класі. Опубліковано: vk230461 Вт, 2013-03-19 15:57. Розробки уроків.

Завантажити методичну з розробку англійської мови «MOODS». Щоб додати коментар, увійдіть або зареєструйтесь. До публікації на сайті Освітнього порталу «Академія» приймаються нові авторські конспекти уроків; методичні розробки; сценарії виховних заходів; зразки шкільних творів та переказів, які відповідають новій навчальній програмі. Популярний ВНЗ. Київський національний університет ім. Т. Шевченка. Розробка уроку [ Викачати з сервера (1.70 Mb) ]. 08.02.2015, 10:13.  Потім учні ланцюжком читають слова і називають звуки, які їм відповідають.

ІОсновна частина уроку Подання та відпрацювання нового лексичного матеріалу 1) Ознайомлення з новими лексичними одиницями Слайд 2.(Учні дивляться на малюнок і називають слово українською мовою. Вчитель називає слово англійською, учні повторюють.Потім учні складають словосполучення з новими словами.

Наприклад, щасливий Санта – happy Santa Claus, сумний Санта – sad Santa Claus тощо. Слайд (Учні дивляться на малюнки і намагаються здогадатись, що вони означають на українській мові. Англійська. Німецька. Про Шевченка мовами   Аналізуємо урок. Аналіз уроку іноземної мови. Високий професіоналізм, педагогічна майстерність учителя досягаються не лише у процесі систематичної, вдумливої, творчої підготовки до своїх уроків, але й за рахунок проведення аналізу та узагальнення досвіду колег, збагачення на цій основі своєї практики ефективними прийомами навчання.  Аналіз уроку іноземної мови вимагає як всебічних знань про урок, так і спеціальних умінь його спостереження та оцінювання. Складність аналізу уроку полягає не тільки в багатоплановості останнього, але й у специфічності окремих його компонентів і типів. Програми факультативів Літературна освіта. Українська література.  СЛОВЕСНИКИ СЛАВУТИЧА. Конспекти уроків англійської мови. 2014 рік.

Кукушкіна, Н.П. Magic English for children: план-конспект вікторини до тижня англійської мови /Н.П. Кукушкіна. — Славутич: ЗОШ № 3, 2014. — До архиву входять план-конспект вікторини, презентація до вікторини та файл із зразками святкових масок. Magic English for children.zip. pressed Archive in ZIP Format 1.0 MB. Методична розробка уроку «Знання іноземної мови – ключ до успіху в сучасному світі. Презентація до уроку. Вислови до уроку.

Відео до уроку «Український даїшник розмовляє англійською мовою». Посилання. Що повинен включати аналіз уроку англійськоїмови по ФГОС? Зразок форми, яку заповнюють експерти, містить оцінку рефлексії.

Розвиваючі: • Розвиток відчуття мови на основі позамовних підказок і контексту; • Розвиток мовної здогадки; • Розвиток навиків аудіювання і говоріння.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

звіт про чергування класу по школі

відповіді на тестовий контроль знань а.р гальперіна 10 клас

як зайти на чужую сторінку в одноклассниках