звіт про чергування класу по школі

звіт про чергування класу по школі

Положення про чергування у школі складено із урахування вимог Правил внутрішнього трудового розпорядку, а також відповідно до умов роботи та традицій школи і вводиться з метою успішного забезпечення навчальних і позакласних занять, дотримання режиму і порядку в школі, виховання свідомої дисципліни в учнів, чіткого і безумовного виконання учнями правил для учнів та єдиних педагогічних вимог. Підвищення ролі чергових по школі і класах — першочергове завдання учнівського активу школи та всього педагогічного колективу. До чергування по школі залучаються учні 8—11-х класів.  ─ вносити свої пропозиції щодо організації чергування по школі.

Обов’язки чергового класу Як директор школи, у своїй діяльності протягом звітного періоду, я керувався Статутом школи, Правилами внутрішнього трудового розпорядку, посадовими обов’язками директора школи, законодавством України, іншими нормативними актами, що регламентують роботу керівника загальноосвітнього навчального закладу. 1. Загальна інформація про школу. Кролевецька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 є комунальною власністю Кролевецької районної ради Сумської області. Управління та фінансування здійснюється відділом освіти, якому делеговані відповідні повноваження. Положення про організацію чергування в школі В школі організовується чергування вчителів, учнів 8-11 класів згідно графіка. 2.

Обов’язки чергового: а) контроль за виконанням у школі режиму дня і правил внутрішнього розпор.  10. Якщо під час чергування було зруйноване шкільне майно, то черговий клас виявляє порушника, якщо ж такого не було виявлено, то чергові не пізніше ніж за три дні відновлюють зруйноване. Педагогічна рада Учнівське самоврядування. Наші вчителі. Черговий клас з’являється до школи за 30 хвилин до початку уроків.

3. Чергові учні повинні обов’язково чергувати на визначених постах. 4. Чергові повинні стежити за порядком і дисципліною учнів, вимагати від них виконання правил внутрішнього розпорядку. 5. Протягом дня роботу чергового класу перевіряє черговий учитель. 6. У кінці тижня черговий клас складає звіт і звітується за своє чергування на робочій лінійці.

Єдині вимоги до учнів. щодо збереження підручників. ЗВІТ. класного керівника 8 класу Мельниченко О про екскурсію учнів школи до краєзнавчого музею міста. 17 січня 2019 р. учні 7 класу (25 осіб) перебували на екскурсії у краєзнавчому музеї міста. Мета проведення екскурсії — прослухати лекцію «Наше місто у роки Великої Вітчизняної війни», переглянути виставкові зали.  Завдання :(на чернетках) за зразком складіть і запишіть звіт про виконання якоїсь роботи (чергування класу по школі, проведення благодійної акції, участь у громадських заходах тощо) або звіт про діяльність колективу, організації за певний проміжок часу. о січня 18, 2020. Курсова перепідготовка вчителів школи. Гурткова та позакласна робота з предметів. Звіт про роботу ШМО учителів суспільно-гуманітарного циклу Лютий 2012 р.: По опрацюванню документації по підготовці до державної підсумкової атестації. Березень 2012 р.: 1.Стан навчально-виховного процесу в школі.  Складання графіка чергування вчителів по школі. Організація індивідуальних занять вдома для дітей, які цього потребують. Організація додаткових занять. Дата Назва заходу ВідповідальніПримітка 1 Протягом тижня Чергування на постах згідно з графікомУчні 11 класу, класний керівник Тренінгове заняття « Правила дорожнього руху » длч учнів 5- их класів ; тематична виставка малюнків. Пересада Ю., Палагута., Резніченко., Рохман А Вікторина Я знаю правила пожежної безпеки для учнів 6- их класів ; тематична виставка малюнків. Деревянко., ДовженкоР., Куцан Є., Ігнатенко С Діагностичне анкетування Шкідливі звички для учнів 9- их класів. Гудз О., Чечкова., Музика І., Довженко О Вікторина Правила поведінки на кризі та під час ожеледиці для учнів 7- Задачі чергового класу. 2.Черговий клас допомагає черговому адміністратору в організації навчального процесу в школі. 2.Учні чергового класу забезпечують порядок в школі під час навчальних занять, санітарне становище школи під час уроків, подавати дзвоники на уроки та перерви. 3.Функції чергового класу. 3.Надавати необхідну допомогу вчителям школи. 3.Слідкувати на всіх постах за порядком на перервах.

3.Вести журнал обліку ключів від кабінетів.

З 29 листопада по 3 грудня на другому поверсі чергував наш клас. Лінійка розпочалась з привітання дівчат майбутнім захисникам Вітчизни. Потім міністр безпеки класу Мозговий Сергій прозвітувався про чергування класу, а Стелла Іванівна ознайомила присутніх з цікавою і потрібною інформацією. загальноосвітня школа І-ІІІ ст.№1ім.Героя Радянського Союзу Я.М.Лобова. Головна. Про заклад. Історія нашого закладу. Адміністрація школи.  Моніторинг якості освіти. НУШ- абетка. Звіт директора школи.

Профспілка. Склад профспілкового комітету. br> Артемівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №Журнал чергування по школі.

2013-2014 навчальний рік. І Н С Т Р У К Ц І Я для чергового класу по школі. Черговий клас призначається із числа 5-9 класів. Чергує по школі у відповідності з графіком, затвердженим директором. Чергові учні носять бейджики. В кінці кожного тижня черговий клас здає чергування. Чергові учні приходять за 15 хвилин до початку занять. Кожен черговий учень на весь тиждень повинен мати постійний пост, де відповідає за порядок і несе персональну відповідальність перед старшим черговим. Залишити по ЧЕРГОВИЙ КЛАС: Чергові учнів приходять за 15 хвилин до початку занять. Кожен черговий учень на весь тиждень повинен мати постійний пост, за порядок на якому несе персональну відповідальність перед старшим черговим. Залишити пост можна тільки з дозволу старшого чергового. Старшим черговим вважається староста класу або учень, якого призначив актив класу.  1Критерії оцінок черговому класу: якщо всі пункти обов’язків чергового класу виконуються на «12”, то клас за чергування отримує «12” з подякою.

І.В.Борзенець Графік чергування класів по школі 2013-2014 н.р., І зміна. Тижні Класи Старости Класні керівники. 02-06.09 11-а Гуль. Стасюк О.В. 09-13.09 11-б Костик. Грантовська О.П.  Забезпечує учнів класу пов’язками (бейджиками) чергових. У кінці кожного дня подає звіт про чергування черговому адміністратору. Чергування класного керівника чергового класу закінчується після перерви 6 уроку (13.00 понеділок-четвер, 14.00 п`ятниця). Положення про чергування учнів по школі. Являється обов’язковим для виконання всіх чергових класів та учнів школи. 1.МЕТА ЧЕРГУВАННЯ — залучити школярів до активної участі у створенні умов, необхідних для нормального ходу шкільного життя, дотримування всіма школярами установленого режиму чистоти, порядку і відпочинку. 2.ОСНОВА ЧЕРГУВАННЯ—Чергування по школі — КОЛЕКТИВНА ТВОРЧА СПРАВА класу. 3.ПОРЯДОК ЧЕРГУВАННЯ— в чергуванні по школі приймають участь учні 7-11 класів.  7.Весь період чергування мати ознаку чергового класу. 8.Протягом чергування доглядати за кімнатними рослинами на коридорах школи. Поливання здійснювати двічі на тиждень. 9.В п’ятницю семестру; Класний керівник щорічно: • оформлює особисті справи учнів; • аналізує стан виховної роботи в класі та рівень вихованості учнів протягом року; • складає план виховної роботи в класі (план класного керівника); • збирає і надає в адміністрацію школи статистичну звітність про учнів класу (успішність, матеріали для звіту за загальношкільною формою, працевлаштування випускників та ін.)  Робота з тими хто запізнюється та виявлення причин відсутності учнів. Організація чергування учнів. Індивідуальна робота з учнями. Контроль за зовнішнім виглядом учнів. Звіт Про класного керівника про участь учнів 7 класу у шкільному конкурсі. Шкільний конкурс проходив з 20 березня по 27 березня. Учні 7 класу підготували стін-газети, мініатюрні сценки та пісню. Отримали 41 бал з 55 можливих. Учні здобули перемогу над учнями паралельного класу з різницею 41-38 балів. Найбільш активними учасниками були такі учні: Гнатюк Катерина, Максимів Остап, Бойко Віра, Гуцульський Петро. Безвідповідально до конкурсу віднеслися такі учні: Середюк Максим та Гострий Дмитро. Пропоную викласти хороші оцінки активним учняв та незадовільну поведінку Безвідповідальним. Звіт здала Залишити по Звіт про чергування. В рамках проведення Тиждня знань безпеки життєдіяльності на тему: «Вогонь наш друг,та не завжди, чекати можні і біди» були проведені такі заходи: Конкурс малюнків «Вогонь наш друг,та не завжди, чекати можні і біди». Показ документального фільму «Пожежники» та «101 – служба порятунку» для учнів 5-7 класів. Серед учнів 6-9 класів був проведений брейн-ринг «Правила поведінки під час пожежі».

Головна » 2016 » Квітень » 24 » Звіт про чергування учнів 8 класу. 07:00. Звіт про чергування учнів 8 класу. З 18 по 22 квітня по школі чергували учні 8 класу (класний керівник Осипенко.В.) Протягом тижня чергові учні на перервах організовували рухливі ігри з початківцями, добросовісно виконували обов’язки чергового. Чергування по школі здійснюється згідно з графіком, який затведжено директором школи. До чергування залучаються члени адміністрації, вчителі, учні 6-11 класів у І семестрі, учні 5-10класів у ІІ семестрі. На кожен день призначається старший черговий вчитель. Всі, кого залучено до чергування по школі, носять бейджики.  Звітується перед директором школи про підсумки чергування.

ІІІ.

Обов`язки старшого чергового вчителя. Зустрічає учнів перед першим уроком на цокольному поверсі.  Складають графік чергування учнів по класу. Доводить графік до відома учнів, батьків. Забезпечують дотримання учнями класу єдиних вимог до учнів, обов`язків чергових.

VІ. Обов`язки класоводів 1-4 класів. 9.В п’ятницю Чергування учня в класі чи в школі є виконання ним дрібної роботи – порівняти парти, витерти дошку, слідкувати за дисципліною, доповідати щодо відсутніх тощо. Чергування учня проводиться в інтересах общини і тому є звичайним громадянським обов’язком колективу. Учень є членом общини (класу, школи) і здійснює чергування в інтересах колективу і є обов’язком для усіх членів цього колективу. Населення або його безпосередні представники мають право висловити свою думку про доцільність цих робіт. Це найцікавіший аспект. Чергування, як громадський обов’язок учня має бути передбачений норматив Яким законом користується адміністрація школи, коли складає наказ по школі про обов’язки чергового вчителя? Чи є такий закон? Бо, під час чергування вчителю нема коли не до туалету сходити, не чаю навіть попити. І ще в к…  Тому могла спокійно готувати клас до проведення практичних та лабораторних, тому що лаборанта немає, а приладдя підготувати треба. А нерви тріпати, у нас, в першу чергу починають з класного керівника, вчителів-предметників, і наприкінці — директору. Мене цікавить наказ, на основі якого прийняли чергування. Чи є він? Шляхом таємного голосування, з врахуванням особистих інтересів між учнями було розподілено громадські доручення, організовано чергування у класній кімнаті, чергування по школі, участь класу у шкільних та районних заходах. Варто відзначити, що всі ланки учнівського самоврядування працюють злагоджено, учні поважають старосту класу, виконують поставлені вимоги, забезпечують самообслуговування. Органи учнівського самоврядування залучаються до контролю за успішністю учнів, за станом відвідування занять учнями класу, до ведення документації класу (класний куточок, куточок БЖ, рапортичка та ін.). 1.До чергування по школі допускаються учні класу, які пройшли інструктаж, а також їх класний керівник, що пройшов інструктаж з охорони праці для чергового класного керівника. 1.Чергові по школі повинні дотримуватися правил внутрішнього розпорядку школи, встановлені режимом праці і відпочинку.

1.Черговий клас приступає до виконання чергування згідно із затвердженим графіком чергування класів по школі. 1.Чергування класу починається і закінчується: 8.00 — 15.30 год. Вимоги охорони праці до початку чергування класу.  Ведення документації чергового класу. 1 бал. Звіт про чергування. Всього балів за кожен день. Бали за чергування. Чергування по школі є складовою частиною учнівського самоврядування і діє з метою: створення комфортної атмосфери для успішного навчання кожного учня; виховання в учнів поваги до особистості та її прав; розвитку в учнів навичок культури поведінки, самоврядування, самостійності, відповідальності, ініціативності, дисциплінованості, свідомості щодо виконання своїх обов’язків; залучення гімназистів до створення оптимальних умов, необхідних для повноцінного навчально-виховного процесу, виконання встановленого розпорядку дня.  Класний керівник: знайомить свій клас з Положенням про чергування; здійснює керівництво та організацію процесу чергування відповідального класу Написати звіт чергування у класі. Всего ответов: Посмотреть ответы. Ответы. Ответ разместил: lovenastya87. А, в, а, б, а, а, в, в, б, а, а, а, а, б, б, б, а, а, а, а,, в, в, в, в, в, а, а, а, Другие вопросы по Українськой мове. Українська мова, 10.03.2019 12:10, bellalove200. Надо придумать название класса и девиз.  Контрольний переказ тексту з описом мисцевості «відважний полковник богун» 8 клас нужно іть. Ответов: Посмотреть. Українська мова, 14.03.2019 22:11, пацанизподворотни. Скласти два речення так,щоб у першому слово здавалося будо вставним, а в іншому- членом речення.

Положення про чергування у школі складено із урахування вимог Статуту школи, Правил внутрішнього трудового розпорядку, а також відповідно до умов роботи та традицій школи і вводиться з метою успішного забезпечення навчальних і позакласних занять, твердого режиму і порядку в школі, виховання свідомої дисципліни в учнів, чіткого і безумовного виконання учнями правил для учнів та єдиних педагогічних вимог. Чергування — важливе доручення від усього колективу школи, хороша школа набуття учнями організаторських навичок, досвіду, вимогливості до своїх товаришів.  — доповідати старшому черговому по школі про готовність класу до чергування по школі

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

відповіді на тестовий контроль знань а.р гальперіна 10 клас

як зайти на чужую сторінку в одноклассниках