календарь бухгалтера на квітень 2021р украіна

календарь бухгалтера на квітень 2021р украіна

Бухгалтерський календар на 2021 рік в Україні на місяць березень включає в себе такі важливі події: До 1 – подати в податкову декларації на прибуток.  У 2021 році в Україні буде 115 офіційних неробочих днів. 104 з них є традиційними вихідними, Інші 11 передбачені календарем державних свят. Календар бухгалтера на січень 2021 року в Україні. В січні 2021 року українцям виділено 10 вихідних (в тому числі і святкових) днів. Тому робочими залишаються 21 днів.  Календар бухгалтера на квітень 2021 року.

В квітні бухгалтерам потрібно здійснити такі дії: До 15 – сплатити адміністративні санкції за те, що не були створені робочі місця для інвалідів різних груп, подати звіт про РРО. Декларация по налогу на прибыль за январь 2021. Плательщики налога на прибыль (ежемесячная сдача декларации). 1 марта.  СЗВ-М за февраль 2021 в ПФР СЗВ-ТД за февраль 2021 в ПФР.

Все страхователи. Организации и ИП, имеющие наемных работников. 22 марта. Декларация по косвенным налогам при импорте из ЕАЭС за. (перенос с 20 марта) февраль 2021. Все налогоплательщики, при ввозе товаров из ЕАЭС в т.ч. на спецрежиме и освобожденные от НДС.

29 марта (перенос с 28 марта). Декларация по налогу на прибыль за 2020 Декларация по налогу на прибыль за январь-февраль 2021. Все плательщики налога на прибыль. 2021 року.

Особи, які мають статус податкових агентів, зобов’язані подавати у строки, встановлені ПКУ для податкового кварталу (тобто протягом 40 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного кварталу), податковий розрахунок за формою №1ДФ до контролюючого органу за місцем свого розташування.  з 31 Бер. Єдиний соціальний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (скор. ЄСВ) — консолідований страховий внесок в Україні, збір якого здійснюється в системі загальнообов’язкового державного страхування в обов’язковому порядку та на регулярній основі. Детальніше. Податок на додану вартість для платників ПДВ(за місяць) за березень з 31 Бер.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

звіт про чергування класу по школі

відповіді на тестовий контроль знань а.р гальперіна 10 клас

як зайти на чужую сторінку в одноклассниках