контрольні диктанти з укр.мови 5 класс

контрольні диктанти з укр.мови 5 класс

Диктанти українською мовою — для школи і школярів. Вірші, диктанти та твори.  Докладні перекази тексту з української мови, стислі перекази творів українських письменників, контрольні українські перекази для школярів художнього стилю. Твір [94]. Українські твори на тему життя людини, твір опис та твір роздум українською мовою, художні твори мініатюри про мати та дитину. Діалог [13]. Діалоги з української мови, короткі та довгі. Мініатюра [5]. Твори мініатюри українською мовою на різні теми. Для школярів, школи та вчителів у допомогу. Розповідь [12]. Цей розділ допоможе вам скласти розповідь з текстом українською мовою.

ГДЗ [2]. Готові домашні завдання по математиці, ГДЗ Українська мова 5 клас. Диктанти з укр. мови 5кл. Оцінювання диктантів. Правила з орфографії (українська мова, 5 клас). Правила переносу. Правила вживання м’якого знака.  Зарубіжна література 9 клас. Контрольна робота. «Реалізм». 9 клас. Учням. Зміст навчального матеріалу.  Диктант. Часто в душі моїй звучить голос матері, що читає мені чудові рядки Тараса Григоровича Шевченка про сонечко, веселку, сокорину. Мені пригадується передвечірня година, коли я сидів на руках материнських.

УКРАЇНСЬКА МОВА 5 -11 класи.

Збірник диктантів для контрольних робіт. Черкаси 2015. ББК – 74.268.1 Укр У 45. Рекомендовано до друку Науково-методичною радою ЧОІПОПП. Протокол № 2 від 19.03.  v Контрольні роботи для учнів 5 класу 1.Життя на Хортиці 2. Великий Луг 3. Рідний край 4. Райський куточок 5.

Безмежний степ 6. Козаки 7. Холодний Яр 8.

Національні символи України 9. Ніч після сходу сонця 10. Страшне провалля. v Контрольні роботи для учнів 6 класу 11.Петро Сагайдачний 12. Час 13. Військо 14. Контрольний диктант. Мета: □ навчальна: оцінити рівень орфографічної і пунктуаційної грамотності учнів; □ розвивальна: розвивати фонематичний слух, мовне чуття, пам’ять, увагу; □ виховна: виховувати у школярів гідність за свою Батьківщину, повагу до видатних історичних постатей. Внутрішньопредметні зв’язки: лексикологія, орфографія, пунктуація. Міжпредметні зв’язки: історія, образотворче мистецтво. Тип уроку: перевірка знань, умінь і навичок учнів. Конспекти уроків …  Тема. Мета: □ навчальна: оцінити рівень орфографічної і пунктуаційної грамотності учнів Приходить день, коли дитина приносить нам (люблячим мамам) незадовільну оцінку (незадовільна оцінка в кожної мами є різною і коливається від 1 до 11) з української мови. Приходить той день коли ми виявляємо помилок в написаних дитиною творах білльше ніж ми собі того очікували. То ж прийшов той день коли треба дитині дати додаткові завдання. І в такий день виявляється що в мами нема під рукою жодного відповідного «додаткового завдання» для її дитини. Ось вони — диктанти з української мови для учнів 5 класу.

Весняні води. Так щовесни. Ідуть вони до свого човна, одмикають і веслують до Підручники укр.мова. ГДЗ з укр.мови. Всі предмети. Підручники онлайн.  Мета: з’ясувати рівень засвоєння орфографічних і пунктуаційних знань, сформованості мовних умінь та навичок щодо вивчених упродовж семестру тем; формувати вміння й навички використовувати здобуті теоретичні знання відповідно до конкретних випадків на практиці; розвивати логічне мислення, орфографічну й пунктуаційну грамотність, навички самостійної роботи, пам’ять, увагу. Тип уроку: урок перевірки й обліку здобутих знань, умінь та навичок. Обладнання: текст для диктанту. Хід уроку. І. Повідомлення мети перевірки і способів її проведення. ІНаписання диктанту. ІІ1. Значення мови в житті суспільства. Українська мова – державна мова України. Робочий зошит (2). 2. Вхідний (діагностичний) контроль. Диктант. Робочий зошит (0). 3. РЗМ Загальне уявлення про мовлення.  Контрольний письмовий докладний переказ тексту розповідного характеру з поєднанням різних типів мовлення. 121. Повторення, узагальнення й систематизація вивченого з розділу «Лексикологія. Контрольний диктант Пісня, що завоювала Європу На початку минулого століття вчені були неймовірно здивовані, як далеко помандрувала одна з шотландських народних пісень: вона прижилася в Україні і стала тут народною, широко знаною під назвою «Їхав козак за Дунай». Але дослідники глибше проаналізували цю загадку…  Контрольний диктант Гості і гостинці. Цікаво відзначити, що в українській мові словом «гостинець» називають і подарунок, який батько приносить дитині з подорожі, і велика дорога, по якій можуть приїхати добрі люди, тобто гості.

Це була гостинність, сказати б, повсюдна: в домі, в городі чи. селі, на всіх шляхах. Розподільні диктанти Запишіть слова за частинами мови: іменник, прикметник, дієслово, прийменник. Слова кожної частини мови запишіть у окрему колонку. Сміється, у, зелений, бринькати, весна, вогняний, літечко, над, дощ, морозить, відлітають, жовтіють, в, сотня, жовтогарячий, балакучий, за, сонечко, мріяти, говорити, веселка, з-над. ІІ.  Диктант-переклад Это уже выходило совсем забавно.  Підсумкові контрольні роботи 5 клас Різне Скарби фразеології Скарбничка народної мудрості. Творчі завдання Українська література Українська мова Українська мова 5 клас Українська мова 6 клас Українська мова 7 клас Українська мова 8 клас Українська мова 9 клас Українська мова 10 клас Українська мова 11 клас. У посібнику вміщено контрольні роботи з української мови та літератури у 7 класі відповідно до Програм для загальноосвітніх навчальних закладів: Українська мова 5—12 класи. Г.Т.Шелехова,.І.Тихоша,.М.Корольчук,.І.Новосьолова, Я.І.Остаф; За ред. Л.В.Скуратівського. —., 2005. та Українська література. Програма для загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання: 5—12 класи /За ред.

Р.Мовчан. —.—Ірпінь, 2005. Для вчителів української мови та літератури ЗНЗ, гімназій, ліцеїв. Скачать диктанти з укр.мови 5 клас fbПодивіться на наші степи, долини, переліски. Скільки тут краси, яка вона різноманітна! Яке багатство барв, кольорів і відтінків!

Правий берег Дніпра горбистий. Підручники укр.мова. Підручники онлайн. УКРАЇНСЬКА МОВА 5 КЛАС Плани-конспекти — Для шкіл з російською мовою навчання. ФОНЕТИКА.  ОРФОЕПІЯ. Контрольне аудіювання.

Мета: перевірити знання і вміння учнів з розділу «Фонетика, орфоепія, графіка, орфографія»; розвивати логічне мислення, орфографічну й пунктуаційну грамотність, пам’ять, увагу; виховувати старанність у навчанні. Обладнання: тексти диктантів, тексти для аудіювання. Мета: навчальна: оцінити рівень орфографічної і пунктуаційної грамотності учнів; розливальна: розвивати фонематичний слух, мовне чуття, пам’ять, увагу; виховна: виховувати у школярів гідність за свою Батьківщину, повагу до видатних історичних постатей.

Внутрішньопредметні зв’язки: лексикологія, орфографія, пунктуація. Міжпредметні зв’язки: історія, образотворче мистецтво. Диктант, українська мова. Хід заняття вхідний (діагностичний) контроль. III.

Мотивація навчальної діяльності. Ознайомлення із критеріями оцінювання письмової роботи.

Проведення інструктажу щодо написання диктанту й підготовка учнів до сприймання тексту. IV. Написання диктанту. Гдз з укр мови 5 клас Заболотний matematika-doma.org/5-zabolotnyi Офіційний сайт Українська мова. Диктант, 5 клас.

Диктант для учнів 5-х класів. Буде доречний для повторення розділових знаків при вставних словах, однорідних членах Пряма мова. Розділові знаки при прямій мові.  Для учнів 5 класу з української мови з теми «Пряма мова. Розділові знаки при прямій мові.» #27 Пряма мова.

Розділові знаки при прямій мові. Відеоурок з української мови 5 клас. Hace un año.  Контрольний диктант для 7 класу під час дистанційної форми навчання Диктант допомагає організувати колективну роботу Українська мова 5 клас. Пряма мова. Hace 7 meses. Пряма мова Розділові знаки при прямій мові 5 клас. 7 клас. Переглядів 74 тис.3 роки тому. Українська мова. 5 клас. Диктант можна перевірити за посиланням: 20:21. Диктант для 5 класу з української мови дистанційне навчання відеоурок. Дистанційне навчання. Переглядів 12 тис.5 місяців тому.  Дистанційний контрольний диктант з української мови за 3 клас, 2 семестр. Текст «Весна в лісі», 68 слів. 9:2Урок Української мови 2 клас Світлана Лебеденко. Переглядів 2,3 тис.5 місяців тому.

Контрольний диктант за рік Онлайн 5 клас уроки Українська мова Дистанційна школа. Дистанционная школа языка. lượt xem 4132028 năm trước.

Знание — это быть, а не казаться. Этот канал создан для тех, кто учит украинский и русский языки. Возможно 20:21. Диктант для 5 класу з української мови дистанційне навчання відеоурок.  Диктант з української мови для учнів 5 класу. Назва «Бережіть пташок». 11:45. 6 клас. Аудіодиктант. Покрова. Українська для всіх. Диктант можна перевірити за посиланням: 11:26.  Дистанційне навчання.  Диктант з української мови для учнів 5 класу. 12:3Диктант с проверкой для 5 класса «Жара заставила зайти». Вдохновение.

Рет қаралды 24 М.2 жыл бұрын. Звуковой диктант для 5 класса с проверкой на мониторе поможет организовать индивидуальные занятия по русскому 16:31. Навчаємось дистанційно (аудіодиктант — 86 слів). №7.

Цінність рідної мови (Диктанти з української мови 9 клас). Аудіокнига.UA. Views 57K4 years ago. [9 клас ДПА] О. М. Авраменко. Українська мова (Збірник текстів для диктантів) 7:07. #63 Однозначні і багатозначні слова. Частина 1. ВШКОЛЕ. Views 13K3 years ago. 14:36. Українська мова Аудіодиктант Проліски. Cтиль Навчання. Views 10K5 months ago. Українська мова 6 клас Аудіодиктант Проліски. 14:27.

8 класс. Диктант 5. Двусоставные предложения.  Диктант Онлайн 5 класс Дистанционное обучение Русский язык.

Views 1815 months ago.  контрольна робота укр мова 5 класс. настя жданова.

Views 1.7K6 years ago. Контрольний диктант для 7 класу під час дистанційної форми навчання Диктант допомагає організувати колективну роботу 20:24. Контрольний диктант.  Гдз з укр мови 5 клас Заболотний matematika-doma.org/5-zabolotnyi Офіційний сайт 17:41. Диктант 8 клас. Українська мова Урок № 4Мета: перевірити рівень засвоєння учнями знань, умінь і навичок із синтаксису та пунктуації, пунктуаційну та орфографічну грамотність; розвивати логічне мислення, пам’ять, уважність. Очікувані результати: учні вміють правильно писати слова на вивчені орфографічні правила; ставлять розділові знаки відповідно до опрацьованих правил пунктуації; знаходять і виправляють пунктуаційні та орфографічні помилки на вивчені правила. Обладнання: текст диктанту. Тип уроку: контроль і корекція знань, умінь і навичок. Мотивація навчальної діяльності ш Збірник диктантів для підсумкової держанвої атестації з української мови будь спеціально створений для того щоб учні могли зручно так вчасно підготуватися до цього важливого моменту. 5. перед походом.  Збірник диктантів для підсумкової державної атестації з української мови 9 кл. 2014 р.Міністерство освіти України.

Збірник диктантів для підсумкової держанвої атестації з української мови будь спеціально створений для того щоб учні могли зручно так вчасно підготуватися до цього важливого моменту. Зміст збірника максимально приближений до того матеріалу з яким учень зустрінеться протягом державного тестування. Вхідний (Діагностичний) контроль. Мета: оцінити рівень орфографічної і  Відповіді на запитання, що виникли в учнів під час написання контрольного диктанту.

VІВизначення перспектив діяльності п’ятикласників у процесі повторення вивченого в початкових класах. Орієнтовний перелік запитань для проведення міні-дискусії: Які частини мови ви вивчили на уроках української мови в початкових класах? Назвіть істотні ознаки вивчених у початкових класах частин мови. Які орфографічні правила вам відомі з уроків української мови у початкових класах? VІІДомашнє завдання. Диктанти розраховані для учнів 5-9 класів, призначені для повторення, систематизації та узагальнення орфографічних правил, удосконалення правописних умінь та навичок. Тексти диктантів можуть бути використані при вивченні нового матеріалу, його закріпленні, повторенні, у процесі роботи над виправленням помилок, а також для перевірки орфографічної та пунктуаційної грамотності учнів. Форми перевірки диктантів можуть бути різними: самоперевірка (після диктанту учням пропонується правильний варіант), взаємоперевірка з наступним коментуванням, самоперевірка за допомогою інтерактивної дошки, перевірк Чудовий збірник диктантів! Дібрано змістовні, цікаві, нові тексти, які можна використати не тільки для різних видів диктантів. Щоправда, трапляються порушення правил чергування у—в та і—й. Рецензія користувача — Позначити як невідповідне. Чудова добірка коротеньких оповідань в кілька абзаців всіляких авторів. Розкриє бачення на історію та культуру України. Вибрані сторінки.

Зміст. 5 клас, І семестр. Снігове мовчання. Увечері вітер затих. Уночі повалив сніг, тоді все навколо повеселішало.

Степ уже не гомонів вітрами. Міста й села лежали в білому мовчанні. Сніг сліпив очі і людям, і птиці. Щиглики крутили голівками в жокейських шапочках. Стрибали синички в чорних фартушках і жовтеньких светрах. Горобчики піднімали хвостики козирком і мережали хрестиками сніжок. Усе раділо зимі: природа, птиця, люди. А зима бралася, давила, шаленіла. Сніг не скрипів під ногами, а вищав. Орися зупинилася біля малесенької ополоночки. Чорна жменя показувала на темному дні дива: голуб Диктанти для державної підсумкової атестації з української мови, що проводитиметься в 9 класі.  Тексти диктантів відповідають мовній і соціокультурній змістовим лініям, мають пізнавальний характер і значний виховний потенціал.

Тут є розповіді про українських науковців, політиків, письменників та акторів, а також пейзажні замальовки та цікаві факти про мальовничі місця України, етюди про мистецькі жанри та незвичайні вподобання. Для зручності тексти згруповано за певними темами, а саме: «Мальовнича Україна», «Достойники», «Цікавинки звідусіль», «Літературні скарби», «Народні звичаї та обряди», «Мова», «Непересічні особистості», «Природа» та «Світ захоплень». Кабінет вчителя української мови. Контрольні роботи: диктанти, перекази, аудіювання, читання мовчки, тести.  Найбільше й найдорожче добро в кожного народу — це його мова, ота жива схованка людського духу, його багата скарбниця, у яку народ складає і своє давнє життя, і свої сподіванки, розум, досвід, почування. Навчаючись з малих літ балакати, ми разом з тими словами, що доводиться їх запам’ятати, набуваємо й розуміння того, що ті слова визначають, чи назву якої речі, чи думку про що-небудь. Тобто ми разом зі словами набираємося й розуму, набуваємо чужих думок, навчаємося самі думати й ті думки викладати словами.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

звіт про чергування класу по школі

відповіді на тестовий контроль знань а.р гальперіна 10 клас

як зайти на чужую сторінку в одноклассниках