опис себе на англійській мові з перекладом

опис себе на англійській мові з перекладом

Перед кожним з нас коли-небудь стояло завдання письмово або усно розповісти про себе. Це могло бути при прийомі на роботу, при знайомстві з новими людьми, при заповненні анкети, складання іспиту або ж просто це була тема вашого шкільного твору.Важливо відразу визначити наскільки глибоким і широким повинен бути ваша розповідь про себе. Звичайно, тут все залежить Они также считают меня надежным и искренним другом. Когда я смотрю на себя в зеркало, я вижу стройного человека, ни высокого и ни низкого. Мои волосы каштановые и волнистые. Глаза зеленого цвета.

А теперь позвольте рассказать немного о своей семье. Она является важной частью моей жизни. У меня много родственников, и мы близки друг с другом. Я живу дома с родителями. В оповіданні про себе а англійською мовою обов’язково має бути присутнім ваше опис зовнішності й характеру. Ви можете включити це в самий початок оповідання після вказівки свого імені і віку. Або ж після відомостей про вашу навчанні і роботі. Наприклад, When I look at myself in the mirror I see … (description of your appearance).

Детальніше про цю тему читайте у статті «Опис зовнішності людини англійською мовою». Тільки не дуже захоплюйтеся однієї зовнішністю, плавно перейдіть на характер (description of character), згадуючи ваші достоїнства (advantages) і недоліки (drawbacks). Вам допоможе ще

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

звіт про чергування класу по школі

відповіді на тестовий контроль знань а.р гальперіна 10 клас

як зайти на чужую сторінку в одноклассниках