класифікація транспорту

класифікація транспорту

Класифікація видів транспорту. ⇐ ПредыдущаяСтр 16 из 16. За місцем і роллю в процесі транспортування вантажів.  · подати замовлення транспортним підприємствам для надання ним вантажовідправнику транспортних засобів. здійснюється по : · принципу дії; · способу переміщення вантажів  Собівартість перевезень – один з основних показників роботи транспорту.

Її визначають діленням витрат, які пов’язані з виконанням транспортної роботи, на обсяг перевезень або виконання тонно-кілометрів. Сама висока собівартість перевезень вантажів на автомобільному транспорті, сама низька – на морському. Екологічний вплив на довкілля. 3агальна характеристика. Транспорт – галузь матеріального виробництва, що здійснює перевезення пасажирів і переміщає вантажі виробничого та невиробничого призначення.  Класифікація транспортних технічних систем за видом шляху представлена на рис. 5.1. Puc.Класифікація транспортних технічних систем за видам шляху. За характером виконуваної роботи транспорт поділяється на вантажний та пасажирський. Транспортний засіб є технічним пристроєм, мета якого – перевезення людей або вантажу на далекі відстані. Сьогодні в світі налічується більше десятка тисяч таких пристроїв. Тому, щоб розрізня.  Так як вищезгадані види транспортних засобів мають свою класифікацію, особливості й відрізняються один від одного за певними ознаками, то їх можна розглянути більш докладно. Види транспорту за призначенням. Транспорт – це сукупність: транспортних засобів; шляхів сполучень; засобів управління та зв’язку; технічних пристроїв та механізмів; споруд. Складовими транспорту є  Класифікація послуг транспорту: Æ послуги по перевезенню (транспортування); Æ додаткові послуги – це комплекс операцій, який виходить за межі дій перевізника. Класифікація додаткових послуг Тема 1. Класифікація транспортних засобів автомобільного транспорту за призначенням, за типом двигуна, за прохідністю. Види транспортних засобів для перевезення вантажів: автомобілі-тягачі, причіпні системи, автопотяги. Класифікація вантажних автомобілів. Види спеціалізованих транспортних засобів. Види транспортних засобів для перевезення пасажирів: автобуси, легкові автомобілі.

Класифікація легкових автомобілів та автобусів.

Реферат . Тема: Новые рефераты. Введення.  У СРСР використовувалися стандартизовані системи класифікації легкового автотранспорту. Сучасна система була введена в 1966 році (галузева нормаль ОН 025270-66) і використовує в якості підстави класифікації робочий об’єм двигуна для легкових автомобілів, повну масу для вантажних і довжину для автобусів. Галузева нормаль ОН 025270-66. История транспорта неразрывно связана с развитием человечества и его стремле-нием к увеличению производительных сил. Развитие привел к разделению и специализа-ции труда по перемещению от начального до конечного пункта, а также. управлению общим процессом.  По объекту транспортировки различают грузовой и пассажирский транспорт. По характеру перевозки транспорт делится: городской, пригородный, магистраль-ный и промышленный. • 1.1. Класифікація рухомого складу автомобільного транспорту. • 1.2. Технічна характеристика автомобілів. • 1.3. Загальна будова автомобіля.  + Поряд з існуючими системами класифікації автомобільних транспортних засобів в країнах СНГ поки що є також система індексації всіх видів рухомого складу автомобільного транспорту, прийнята в 1966 році. Основні її положення наведені у таблиці 1.4. + Таблиця 1.4. Транспортные средства Виды транспорта. Анонимный вопрос. 18 декабря 2017 ·.  смешанная перевозка грузов. Осуществляется несколькими видами транспорта, например речным и автомобильным, морским и железнодорожным и т.п. При этом груз доставляется первым видом транспорта в пункт перевалки или грузовой терминал без хранения или с кратковременным хранением и последующей перегрузкой на другой вид транспорта. РОЗДІЛ 5АВТОМОБІЛЬНИЙ ТРАНСПОРТ5.3. КЛАСИФІКАЦІЯ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ Технічну базу сучасного автомобільного транспорту (АТ) складають: рухомийсклад, дороги та автотранспортні підприє.  Технічну базу сучасного автомобільного транспорту (АТ) складають: рухомий склад, дороги та автотранспортні підприємства (АТП). Рухомий склад: автомобілі, причепи та напівпричепи. Види, класифікація та характеристика вантажних перевезень. На кожному виді транспорту встановлені різні види вантажних повідомлень, відправлень і швидкості перевезень вантажів.

Залізничний транспорт. Види вантажних повідомлень: місцеве в межах однієї дороги; пряме — в межах двох і більше доріг; пряме змішане залізнично-водне — перевезення КЛАСИФІКАЦІЯ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ — АВТОМОБІЛЬНИЙ ТРАНСПОРТ — Загальний курс транспорту — загальні відомості про залізничний, автомобільний, авіаційний, водний, трубопровідний транспорт і його роль у галузях економіки країни, основні елементи інфраструктури, система, організація та органи управління транспортом і шляхи, техніко-економічні особливості видів транспорту і науково-технічні проблеми його подальшого розвитку Відомчий транспорт промислових підприємств називається промисловим транспортом, який представлений спеціальними транспортними засобами, такими, як канатні і підвісні дороги, пневмотранспорт і ін.

Крім поділу на транспорт загального і не загального користування, в деяких випадках поділяють транспорт на магістральний і немагістральних. Термін «магістральний Транспорт – це галузь матеріального виробництва, що здійснює переве-зення людей та вантажів. Транспорт належить до галузі виробництва матеріа-льних послуг (рис. 1.1). Суспільне виробництво. Матеріальне виробництво.  На які види транспорту поширюється дана класифікація? 11. Класифікація вантажних перевезень за напрямом на залізничному тра-нспорті. 12. Класифікація вантажних перевезень за напрямом на морському транс-порті.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

звіт про чергування класу по школі

відповіді на тестовий контроль знань а.р гальперіна 10 клас

як зайти на чужую сторінку в одноклассниках