підручник з всемвітньої історіі 11 класс

підручник з всемвітньої історіі 11 класс

10-11 класс. Базовый и углубленный уровни. ФГОС. Загладин Н.В. 832 планируемая дата доставки:9 апреля (Пт). В корзину. Всеобщая история конец XIX — начало XXI века.  Всеобщая история. 11 класс.

Базовый уровень. Учебник.

Улунян.А. 785 923 планируемая дата доставки:8 апреля (Чт). История России. Підручники. Всесвітня історія (профільний рівень). Автори: Гісем О, Мартинюк О. О.

Автори: Ладиченко Т, Заблоцький Ю. І.

Всесвітня історія (рівень стандарту). Автори: Щупак Я. Автори: Ладиченко Т

Автори: Полянський П.

Б. Атлас з історії України, 11 клас, ІПТ (0). [29.11.2014]. [Всесвітня історія]. Атлас з всесвітньої історії, 11 клас, Картографія (0). [Історія України]. Атлас з історії України, 10 клас, 1914-1939, ІПТ (0). Атлас з історії України, 10 клас, 1900-1921, ІПТ (0). Атлас з історії України, 10 клас, 1900-1921, Ранок (0). Атлас з всесвітньої історії, 10 клас, 1914-1939, ІПТ (0). Атлас з всесвітньої історії, 10 клас, 1914-1939, Картографія (1). [29.11.201 9 клас: Підручник для загальноосвіт. навч. закл. О Гісем, Мартинюк — X.:Вид-во «Ранок», 2009. — 224.: іл.  Бураков Ю.В., Кипаренко Г.М., Мовчан.П. Всесвітня історія: новітні часи: Підруч. для 11-го кл. серед, загальноосв. — Вид. 4-те, виправл.

та доповн. Підручники за новою програмою для учнів 11 класу в електронному форматі (PDF, DJVU) дивитись та читати онлайн безкоштовно.  У даному розділі присутні шкільні підручники для 11 класу з таких предметів: Алгебра Англійська мова Астрономія Біологія Географія Геометрія Екологія Економіка Захист Вітчизни Інформатика Історія Креслення Література Людина і світ Математика Німецька мова Правознавство Російська мова Технології Українська література Українська мова Фізика Французька мова Хімія Художня культура. Всі шкільні підручники представлені в електронному вигляді (формат PDF) безкоштовно, які можна читати онлайн з телефону, комп’ютера (ПК), планшета та Ipad. Підручники нова програма онлайн. Завантажити шкільні підручники з всесвітньої історії для 11 класу онлайн! GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це!  Історія однієї країни зазвичай формується багато сто- чи й тисячоліть, а уявляєте, що було з історією світу? Війни, перемоги, нові континенти, відкриття, поразки, створення нових держав, республік, режимів тощо… Все це було і буде й надалі, бо таке життя. Вже досить довгий час свого шкільного життя ти опановуєш цей предмет, тому настав час підбити підсумки та довчити новітню історію світу.

Що сталося з ним за останні роки, знайдеш на сторінках підручників зі всесвітньої історії для одинадцятого класу, розміщені на нашому порталі. 11. Підручники для закладів загальної середньої освіти з навчанням кримськотатарською мовою 2 клас. 12. Підручники для закладів загальної середньої освіти з навчанням молдовською мовою 2 клас. 13. Підручники для закладів загальної середньої освіти з навчанням польською мовою 2 клас.  «Всесвітня історія (рівень стандарту)» підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти Полянський П. «Всесвітня історія (рівень стандарту)» підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти Гісем О, Мартинюк Підручників з історії на сьогоднішній день дуже багато, але якісними являються одиниці. Адже в більшості підручниках, які є в бібліотеках матеріал висвітлено не в повному обсязі, тощо. І тому, для учнів необхідно використовувати такий підручник, який дозволить учням опановувати предмет повністю і ретельно. Тому наш сайт підготував для учнів одинадцятого класу підручник Всесвітня історія 11 клас Ладиченко Т.В., який доступний на нашому сайті абсолютно безкоштовно в режимі онлайн. Використовуючи такий підручник, учні зможуть вивчати предмет без будь-яких труднощів і неперозумінь. І отримання які Економіка. ДПА. 5 клас. математика.  Ладиченко Т всесвітня історія 11 клас. (стандарт, академічний рівень). Бураков Ю.В., Кипаренко Г.М., Мовчан.П. Ладиченко Т.В., Заблоцький Ю.(профільний рівень). 521522523524. Назва: Дидактичні матеріали із всесвітньої історії 11 клас Автор: Воропаєва, Татаринов М Видавництво: Основа Рік видання: 2007 Кількість сторінок: 176 Формат файлу.pdf Розмір файлу: 48.99 Mb Мова: українська. Зміст українською мовою.

Вступ 5. Тема 1. Друга світова війна (1939–1945). Блок I. Творчі та пошукові завдання та запитання 10. Блок II. Документи епохи та про епоху 11-й клас. «Всесвітня історія» підручник для 8 класу з поглибленим вивченням історії (2021 р.) (фрагмент). Автори: Гісем О, Гісем О., Мартинюк Всесвітня історія (2021 р.) (фрагмент). 11-й клас.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

звіт про чергування класу по школі

відповіді на тестовий контроль знань а.р гальперіна 10 клас

як зайти на чужую сторінку в одноклассниках