план конспект самопідготовки у 2 класі

план конспект самопідготовки у 2 класі

Перспективний план роботи гуртка «Скарбнички природи» (пізнавальна діяльність) з дітьми середнього віку на 2019-2020н.р. 2020-03-27 12:04. Конспект заняття для дітей середнього віку «Змагаємося та навчаємося» (заняття з гендерного виховання). 2020-03-27 11:47.

Літературний диктант Р

Бредбері «Усмішка».  САМОПІДГОТОВКА У 5-Б КЛАСІ Тема : «Подорож чарівною казкою». Категорія: Конспекти уроків, занять Додав: Tetyana.

Переглядів: 2520 Завантажень: 1323 Рейтинг: 3.0/2. Всього коментарів: 0. Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.  плани, проблемні питання тощо. Вхід на сайт. ЗНО — 2020. Складання усної розповіді «День народження» за малюнком та поданим планом. Вимова й написання слова листопад. Урок 36. Тема. Головні слова в реченні. Складання речень. Урок 37.  Письмовий переказ тексту за малюнком і поданим планом. Урок 61. Спостереження за роллю прикметників у загадках. Складання загадок. Урок 62. План – конспект занятия по парашютно-десантной подготовке. (второй года обучения) Педагог Страшнов Артур Юрьевич. Тема: «Укладка десантных парашютов Д-6 серии 4 и З-5».  Так как устройство частей записывается не в полном объеме, то следует оставлять место для совершенствования конспекта в часы самоподготовки. Назначение и устройство частей 1. Камера стабилизирующей системы предназначена для укладки в нее купола со стропами и верхней части стабилизатора, для упорядочения введения в действие стабилизирующей системы. Самопідготовка-одна із форм організаціїнавчального процесу в групі продовженого дня. Це щоденні заняття, на яких школярі самостійно виконують домашні завданняв…  Недостатня ефективність роботи школярів на самопідготовці пояснюється тим, що в них не вироблені навики організації і планування самостійної роботи. Конспект самопідготовки з української мови. Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли, публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.  Опубліковано: Ганна Довгань Вт, 2016-02-23 23:13. Матеріали до уроків. 0. Дана самопідготовка розроблена для повторення вивченого про частини мови(іменник, прикметник, дієслово). Автор: Довгань Ганна Стахівна вихователь групи продовженого дня Остап’ївської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Підволочиської районної ради Тернопільської області. konspekt_samopidgotovky_z_ukrajinskoji_movy.docx — 33.17 KB. Класи: 3 клас. Предмети: Українська мова. Увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишати коментарі. Головна » Файли » Самопідготовка » конспекти. Самопідготовка у 2 класі. 29.08.2013, 19:28. Використання ІКТ та нестандартних методів прийомів роботи з учнями молодших класів на часах самопідготовки.

1. 2.

3. 4.

5. Категорія: конспекти Додав: valentina0Переглядів: 3396 Завантажень: 110 Рейтинг: 3.5/Щоб скачати матеріал, необхідно зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім’ям.

Процес планування навчальної роботи завершується складанням плану-конспекту уроку. У плані-конспекті визначаються конкретні навчально-виховні завдання на кожен урок із урахуванням результатів попереднього заняття та передбачається послідовність їх виконання.

На кожен урок рекомендується планувати від 2 до 4 завдань, якщо на урок планується вивчення складного руху, то це буде головним завданням і оптимальна кількість їх на такому уроці — лише два.  При плануванні уроку та написанні плану-конспекту учитель повинен враховувати правильність дозування фізичного навантаження з метою не перевантажити дитячий організм.  План-конспект уроку. З фізичної культури для учнів 3-А класу. Конспект самопідготовки 4 клас Мета: Закріпити знання, уміння та навички учнів, отримані на уроках; виховувати спостережливість, уважність; пробуджувати почуття колективізму, солідарності; викликати бажання бути доброзичливим, толерантним; формувати позитивне ставлення до навчання. Обладнання: плакати з синонімами слова толерантність та визначенням різними мовами світу, м’яка іграшка.  2.Інструктаж про план роботи на сьогодні. ІІ. Виховна година.

Категорія: Виховна робота | 4 клас.

вчити застосовувати на практиці отримані на уроці знання; раціонально використовувати час, відведений на самопідготовки; розвивати уміння усного мовлення, логічне мислення, увагу та пам’ять; виховувати відповідальне відношення до навчання, уважність і охайність при виконанні домашнього завдання Конспект самопідготовки. Математика. 3 клас. Підготувала: вихователь ГПД Підволочиської гімназії ім. Івана Франка Кобильняк Н.В.  Хід самопідготовки І. Підготовчий етап 1.Організаційний етап. Самопідготовку розпочинаємо в провітреному і чисто прибраному класі. На партах в учнів підготовлені необхідні підручники, зошити і канцприладдя. На дошці записано домашнє завдання з предметів. Фронтальна перевірка готовності учнів до виконання завдань. Встали всі рівненько, Посміхнулися гарненько, Посміхнулися до мене, Посміхнулися до себе, Привітаймось: «Добрий день!» Психо — емоційне налаштування учнів – слухання легкої музики з відео «Осінні барви». Самопідготовка у 2 і 3 класі «Мандрівка у Космос». Самопідготовка «Мандрівка в Космос». Мета: розвивати та вдосконалювати вміння учнів самостійно працювати, формувати навички раціонально використовувати час; закріпити і поглибити знання, отримані на уроці; сприяти розвитку пізнавальної активності учнів; розвивати увагу, мислення, уяву, обчислювальні навички, пам’ять; виховувати відповідальність, охайність, працелюбність, самостійність; інтерес до професії космонавта. Обладнання: підручники, картки з завданнями, скорочені умови задач, ілюстрація ракети. Карта польоту, мультимедійна д

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

звіт про чергування класу по школі

відповіді на тестовий контроль знань а.р гальперіна 10 клас

як зайти на чужую сторінку в одноклассниках