портфоліо вчителя української мови та літератури зразок

портфоліо вчителя української мови та літератури зразок

На посаді вчителя української мови та літератури в ЗОШ І-ІІІ ст Павлів Радехівського району працюю з 2009 року. Головна мета моєї роботи – формування свідомого громадянина України, здатного оцінити надбання, досвід своїх нащадків, обрати власний шлях на тернистій дорозі життя. Як іти в ногу з часом та водночас не забути того, що дісталось нам у спадок від предків? Як зберегти, примножити та передати своїм дітям знання і вміння українського народу? Ставлячи перед собою такі питання, я обрала для себе проблему «Елементи народознавства на уроках української мови та літератури з використанням •Вища кваліфікаційна категорія, старший вчитель, •закінчила Житомирський Державний педагогічний інститут ім І.Франка, • за фахом – вчитель української мови та літератури. •стаж роботи 41 рік www.themegallery.com Company Logo.

Проблема вчителя: Здійснення компетентнісного підходу до формування націнально свідомої, духовно багатої особистості, маючої навички ефективної комунікації, готової до розв»язання життєвих проблем засобами мови. Корисні інтернет- посилання для вчителів української мови та літератури.

Про переліки навчальної літератури, рекомендованої Міністерством освіти і науки України для використання у закладах освіти у 2019/2020 навчальному році. Методичні рекомендації щодо викладання української літератури у 2019/2020 навчальному році. Методичні рекомендації щодо викладання української мови у 2019/2020 навчальному році. Конкурси для освітян. Сайт О. Авраменка.  Моє портфоліо. docs.google.com/presentation/d/1TSCI-wUlpNDTzIexYJO3jVR2djrciLMO2i1rXod9Kho/edit?usp=sharing. Надіслати електронною поштою Опублікувати в блозі Опублікувати у Twitter Опублікувати у Facebook. В портфоліо вчителя доцільно включати наступні розділи. Зміст. Вступ. Загальні відомості про вчителя. Результати педагогічної діяльності. Науково-методична діяльність.  Список аудіо записів. Перелік довідкової літератури і дидактичних матеріалів. Наявність комп’ютера і комп’ютерних засобів вчення (програми віртуального експерименту, контролю знань, мультимедійні електронні посібники і т.д.) Аудіо і відео посібники. Наявність дидактичного матеріалу, збірників завдань, задач, вправ, прикладів, зразків рефератів і загадок, творів і т.д. Інші документи за бажанням вчителя. Портфоліо подається у відповідну атестаційну комісію вчителем, що атестується, не пізніше 2 тижнів до кваліфікаційного випробування.

Головна » Файли » Бібліотека вчителя » Портфоліо. Портфоліо вчителя української мови та літератури. Категорія: Портфоліо Додав: Victor_Pasyk Додано: 29.01.2012. 1.  Назва: Автор: Черняк Н.А. Рік видання: 2010. Портфоліо вчителів.  учитель української мови та літератури та художньої культури. Бойко Тетяна Василівна. учитель англійської мови. Шевченко Катерина Анатоліївна. учитель французької мови.

Слободенюк Микола Тимофійович. учитель історії. Портфоліо. Вчителя української мови та літератури. комунального закладу «Обласна спеціалізована школа-інтернат ІІ – ІІІ ступенів «Обдарованість» Харківської обласної ради». Бондаренко Анни Володимирівни.  Філолог. Викладач української мови та літератури.

Кваліфікація:……. «Спеціаліст» Педагогічний стаж:……. 3 роки Стаж роботи в навчальному закладі:…… 2,5 роки Посада:… Учитель укр. мови та літератури Предмет, який викладаю: Українська мова та література Навантаження:………… 20 годин. Науково – методична діяльність . Самоосвіта. Проблемна тема Сайт-портфоліо вчителя української мови та літератури.  Новини освіти в україні. Клікніть на картинку нижче й зможете прочитати або скачати.

Українська мова. Українська література. Гайдученко Клавдія Сергіївна – вчитель української мови та літератури. У 2006 році закінчила Рівненський державний гуманітарний університет та отримала спеціальність “ Вчитель української мови, літератури та історії”. Педагогічний стаж – 4.5 років. В СЗОШ № 6 працюю з 2009 року. : Педагогічне кредо :: Педагогічне кре Презентация, доклад на тему Портфоліо вчителя української мови та літератури, предмет презентации: Разное. Этот материал в формате pptx (PowerPoint) содержит 50 слайдов, для просмотра воспользуйтесь проигрывателем. Презентацию на заданную тему можно скачать внизу страницы, поделившись ссылкой в социальных сетях!  Портфоліо вчителя української мови і літератури. « … Найдосвідченіший педагог ніколи не повинен спинятися на досягнутому, бо якщо немає руху вперед, то неминуче починається відставання»О. Сухомлинський. Це портфоліо я зробила для звітування на шкільному методичному об’єднанні вчителів початкових класів під час атестації. З нього видно над якою методичною темою я працювала, за допомогою яких принципів, напрямків, інноваційних технологій я орієнтувалася в роботі.  Всі предмети Алгебра Біологія Географія Геометрія Екологія Економіка Зарубіжна література Іноземна мова Інформатика Інший Історія Літературне читання Логопедія Математика Музика Навчання грамоти ОБЖ Образотворче мистецтво Основи здоров’я Правознавство Природознавство Психологія Релігієзнавство Трудове навчання Українська література Українська мова Фізика Фізична культура Хімія Художня культура Я у світі. Професійний довідник учителя літератури — 2012 рік — Найповніший довідник учителя української, світової та російської літератури надає структурований матеріал у вигляді таблиць, словників та довідкових матеріалів. Наукові основи викладання літератури в школі, принципи дидактики, типи, форми, структура традиційного і нетрадиційного уроку літератури, словник літературознавчих термінів, відомості про особистісно орієнтоване навчання, портфоліо учня, активні та інтерактивні технології навчання, теорію віршування, види строф, найвідоміші літературні рухи й угрупування, додатки — це та багато іншого Міністерство охорони здоров’я України.

Нова Українська школа. Український центр оцінювання якості освіти. Управління освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації. Шевченківська районна в м.Києві державна адміністраці. Архів.

Обрати місяць Березень 2021 (8) Лютий 2021 (16) Січень 2021 (9) Грудень 2020 (17) Листопад 2020 (40) Жовтень 2020 (5) Вересень 2020 (8) Серпень 2020 (5) Липень 2020 (2) Червень 2020 (3) Травень 2020 (3) Квітень 2020 (5) Березень 2020 (10) Лютий 2020 (22) Січень 2020 (13) Грудень 2019 (12) Листопад 2019 (7) Жовтень 2019 (4) Вересень 2019 Розробки уроків, заходів, портфоліо вчителів. З досвіду роботи практичного психолога [1].

Роробки заходів, партфоліо, різні матеріали. З досвіду роботи бібліотекара [1]. Розробки, різні матеріали, портфоліо.

ДЛА-ЗНО [7]. Рекомендації, матеріали по підготовці, нормативні документи.  Головна » Файли » З досвіду вчиелів української мови та літератури. Портфоліо Н.І.Костенко — вчителя української мови та літератури. 18.03.2017, 22:31. Творчий звіт вчителів, що атестуються. Портфоліо вчителя початкових класів Катела Алли Миколаївни.  Виникає питання: яке місце в рішенні цієї задачі належить мові та мовним вправам? Мислення не може розвиватися без мови. У логічному мисленні важлива роль належить поняттям, в яких узагальнені ознаки явищ. Я вища позначені словами, внаслідок, у слові явище набирає необхідну для спілкування оболонку. Яка б не була складна думка людини, вона знаходить своє втілення у формі мови. Таким чином, оволодіння мовою створює умови для розвитку мислення.  ПОЗАУРОЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ. Міжнародний конкурс знавців української мови. ім. Петра Яцика. (районний етап). Про те, як скласти портфоліо учителя російської мови та літератури, і навіщо це потрібно зробити кожному педагогу сучасності, читайте в цьому матеріалі., Шкільним педагогам нерідко доводиться.  Незалежно від виду документа (сьогодні переважна кількість співробітників воліє електронне портфоліо вчителя української мови та літератури письмовою зважаючи зручності і компактності використання першого), в ньому повинні бути прописані основні пункти. Що до них відноситься? Готові портфоліо учителів російської мови і літератури дозволяють встановити, що найбільш важливо відобразити наступні положення Готові портфоліо учителів російської мови і літератури дозволяють встановити, що найбільш важливо відобразити наступні положення Портфоліо вчителя фізики Щебликіна Дмитра Олександровича. Портфоліо вчителя української мови та літератури Панченко Майї Миколаївни.

Портфоліо вчителя історії і географії Гайдеу Тетяни Олександрівни. Методична скарбничка вчителя англійської мови Богуцької Людмили Миколаївни. Портфоліо — презентація вчителя англійської мови Богуцької Людмили Миколаївни. Портфоліо вчителя початкових класів Дабіжи Оксани Миколаївни.  Портфоліо вчителя початкових класів Дабіжи Оксани Миколаївни. Портфоліо вчителя біології, географії, основ здоров`я Стебловської Тетяни Юріївни. Сучасний період історії Української медичної стоматологічної академії – це роки її міжнародного визнання. Стрімкий розвиток навчального закладу, відкриття нових факультетів та спеціальностей, підготовка власних науково-педагогічних кадрів у стінах академії, впровадження нових прогресивних форм і методів роботи, усвідомлення високої місії вищої школи є міцною запорукою подальшого розвитку вишу.  Зразки портфоліо викладачів. м. Полтава вул. Миколи Дмітрієва, 6 тел.: (0532) 56-56-25 (навчальна частина). Портфоліо викладача біології. Портфоліо викладача хімії. Портфоліо викладача основ екології. Портфоліо викладача іноземної мови. Портфоліо викладача інформатики. Презентация на тему «Портфоліо вчителя української мови та літератури Фснко Вікторії Вікторівни». Учитель. Скачать презентацию. << Портфоліо вчителя української мови і літератури Балаклеївської ЗОШ I-II ступенів №3.  Проблема, над якою працює вчитель української мови та літератури. Фєсєнко вікторія Вікторівна “Розвиток творчої та успішної особистості учня на уроках української мови та літератури”. 4. Ефективність інтерактивних технологій залежить від : роботи вчителя Тести з української мови. Українська орфографія. Розробки уроків. Тести з історії України.  Портфоліо вчителя — це спосіб фіксування, накопичення матеріалів, що демонструють рівень професіоналізму вчителя й уміння розв’язувати завдання, пов’язані з його професійною діяльністю. Портфоліо вчителя — це показник рівня підготовленості педагога, його активності в навчальній і позаурочній діяльності. Содержание. Якою є мета створення портфоліо вчителя? Види портфоліо вчителів. Види портфоліо: Який вигляд має портфоліо вчителя? Скачати портфоліо вчителя безкоштовно.

До 1 липня вчителі початкових класів, які проходять сертифікацію, мають створити і завантажити своє електронне портфоліо. Як створити е-портфоліо вчителя — учасника сертифікації?

Електронне портфоліо — сформована учасником сертифікації в електронному вигляді добірка матеріалів, що свідчить про педагогічну майстерність учасника сертифікації. Чи готуватися до інституційного аудиту. Методичні рекомендації щодо створення е-портфоліоскачати PDF. Щоб створити електронне портфоліо вчителя, застосовуйте Методичні рекомендації щодо створення, змісту та завантаження е-портфоліо, які: Затверджені наказом Портфоліо вчителя української мови Степанової О.В.Олешківська спеціальна школа. Aufrufe 4,4 Tsd. 04:25. портфоліо вчителя української мови та літератури Турбінської М С Хустщина КічерелиМарина Турбинская. Aufrufe 10 Tsd. 05:38. Відеорезюме вчителя української мови та літератури Ромашко О.В.Ольга Ромашко. Aufrufe 2,7 Tsd. 05:13.  Представлення педагогічної ідеї вчителя української мови та літератури Хмелярчук Л ПЛюдмила Хмелярчук.

Aufrufe 4 Tsd. 02:38. Кафедра української мови та літератури, зарубіжної літератури. Кафедра іноземної філології. Кафедра вчителів математики та фізики. Кафедра природничих наук. Кафедра суспільних дисциплін. Кафедра вчителів ТН та інформатики. Кафедра художньо – естетичних дисциплін. Кафедра здорового способу життя.  Портфоліо вчителя української мови та літератури Бокій Л.О. Дата публікації 06.08.2017 Автор zoryanvk. Поділитися цим Алгоритм створення портфоліо вчителя. Портфоліо, згідно “Найновішого словника іншомовних слів та виразів”, — візитна картка, тобто сукупність відомостей про людину, організацію; досьє, тобто збірка документів, фотографій, зразків робіт. Це папка досягнень учителя, керівника, учня. Портфоліо учителя виступає як презентація результатів за міжатестаційний період. Атестація педагогічних працівників може бути представлена як захист портфоліо. Портфоліо може мати такі розділи Науково-дослідницька діяльність. Позакласна робота з пред Шаблон портфоліо вчителя української мови 2.

Шаблон презентації для портфоліо учителя української мови на атестацію. Портфоліо вчителів Переглядів: 4085 Завантажень: 2487 Додав: vchytel-inf Дата: 01.08.2016 Коментарі (2)|.

Шаблон портфоліо вчителя української літератури. Шаблон презентації для портфоліо учителя української літератури на атестацію. Портфоліо вчителів Переглядів: 2489 Завантажень: 1296 Додав: vchytel-inf Дата: 01.08.2016 Коментарі (0)|. Шаблон портфоліо вчителя іноземної мови. Шаблон презентації для портфоліо учителя іноземної мови на атестацію.

Посада: Вчитель української мови та літератури;.о. заступника директора з навчально-виховної роботи.

Стаж роботи: 5 років 9 місяців. Кваліфікаційна категорія: спеціаліст другої категорії.  2010-2012 рр. вчитель світової літератури та російської мови, української мови та літератури. З 2012 по теперішній час вчитель української мови та літератури. З 2012 по теперішній час.о. Курси. Сайт учителя української мови та літератури. П`ятниця, 18.12.2020, 05:4Вітаю Вас Гість RSS Головна Каталог файлов Реєстрація Вхід. Головна » Файли » Сторінка вчителя української мови та літератури.

Творче портфоліо вчителя Бершакової Т.Ф. [ Викачати з сервера (12.85 Mb) ]. 26.10.2011, 19:49. 1.

2. 5. Портфоліо вчителів. Портфліо вчителя історії та правознавства Беденко.М. Портфоліо вчителя географії Китиченко Т.С. Портфоліо вчителя зарубіжної літератури Васюкової Т.Г. Портфоліо вчителя математики Волкової.І. Портфоліо вчителя математики Мирошниченко Т.Б. Портфоліо вчителя математики та інформатики Карпенко.В. Портфоліо вчителя української мови та літератури Дубік.В. Портфоліо вчителя українької мови та літератури Гуди.М. Портфоліо вчителя хімії Андрієвської Н.Г. Портфоліо вчителя іноземної мови Кавун Ю.Є. Портфоліо вчителя іноземної мови Крамчанінової О.М. Про нас — Прозорість та інформаційність Накази Методична робота — Атестація — Вчителям іноземних мов — Вчителям естетичних предметів — Вчителям точних предметів — Вчителям суспільно-природничих предметів — Вчителям-словесникам — Вчителям початкових класів — Виховна робота — Психологічна служба Виховна робота Нова програма Методична скарбничка — Кабінет математики — Кабінет української мови та літератури — Кабінет інформатики — Кабінет іноземних мов — Кабінет біології — Кабінет мистецтв — Кабінет фізики — Кабінет хімії — Кабінет географії та природознавства — Кабінет основ.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

звіт про чергування класу по школі

відповіді на тестовий контроль знань а.р гальперіна 10 клас

як зайти на чужую сторінку в одноклассниках