реферат на тему архітектурні будівлі

реферат на тему архітектурні будівлі

Реферат Архітектурні конструкції багатоповерхових будівель. Тема: Новые рефераты. РЕФЕРАТ. Конструктивні рішення багатоповерхових будівель.

Виконав студент. Вечірнього відділення.  Фундаменти — підземні конструктивні елементи будівель сприймають усі навантаження від вище розташованих вертикальних елементів несучого кістяка та передавальні ці навантаження на основу. Робота фундаментів протікає в постійно мінливих умовах під впливом великих навантажень тому до їх якості предьявляют підвищені вимоги. Реферат з курсу “Архітектура” на тему: Українська архітектура Україна пройшла довгий і складний шлях свого історичного розвитку. В її самобутній.  Скачать документ. Главная » Реферати на українській » Архітектура, містобудування. Реферат. з курсу “Архітектура”. на тему: Українська архітектура. Україна пройшла довгий і складний шлях свого історичного розвитку. РЕФЕРАТ НА ТЕМУ: Архітектура. Хтось з великих сказав :»Архітектура — це застигла музика.» Древня Греція — колиска європейської культури і мистецтв. При погляді на художні шедеври тієї далекої епохи крізь століття ми чуємо торжественно-гимническую музику краси і величі людини творця, щоуподібнив себе олімпійським богам.

Архітектура в Древній Греції розвивалася швидко і багатосторонньо. У зростаючих грецьких містах створюються кам’яні житлові будинки, зміцнення, портові спорудження, але найважливішій і нове з’явилося не в житловій і господарській будівлях, а в кам’яних Архітектурна композиція — це цілісна система архітектурних форм, що відповідає художнім, функціональним і конструктивно-технологічним вимогам. Вона відрізняється від інших видів композиції в мистецтві (художньої, музичної, літературної) саме своїм синтезом художніх і технічних прийомів, які дозволяють створити вчинене за своїми художніми якостями і доцільне у функціональному і технічному відношенні будівлю або споруду, що відповідає тріаді Вітрувія: «користь, міцність і краса «. Основними компонентами архітектурної композиції будівлі є його зовнішній обсяг і внутрішній простір, які р Архітектура. Функціоналізм і конструктивізм. Раціоналізм. Кубізм. Відкриття методу кубізму. Три етапи. Жінка в кріслі. Чоловік у кафе. Кубізм в Росії. Англієць в Москві. Відкриття методу.

Якщо ти прагнеш вивчати мистецтво то вивчай кубізм.  Архітектурна організація простору населених пунктів, створення міст і селищ, регулювання систем розселення виділилися в особливу область — містобудування. В архітектурі взаємозалежні функціональні, технічні, естетичні начала (користь, міцність, краса). Призначення, функції архітектурного спорудження визначають його план і об’ємно-просторову структуру, будівельна техніка — можливість, економічну доцільність і конкретні засоби його створення. Описание (план): Реферат на тему: Архітектурні пам’ятки площі Ринок. Зміст 1. Вступ; 2. Пл. Ринок, 2. «Палаццо Бандінеллі»; 3. Ринок, 3. Житловий будинок; 4. Ринок, 4. «Чорна кам’яниця» (зараз — будинок Львівського історичного музею); 5.

Ринок, 5.

Житловий будинок (зараз — будинок Львівського історичного музею); 6. Ринок, 6. «Кам’яниця Корнякта», «Королівська кам’яниця» (зараз — будинок Львівського історичного музею); 7. Ринок, 8.  Будівлі споруджувались за замовленням багатої знаті і заможних купців, оскільки ділянки на центральній площі міста були дуже дорогими. Платився податок від кількості вікон на головному фасаді будівлі. Экзаменационный реферат по СХК. Готичний стиль в архітектурі Західної Европыученика 11 Б класу гімназії міста Новополоцька Гаврика Олексія. Готичний стиль в архітектурі Західної Європи 1.  Храмові будівлі здобули готичну вертикаль.Для багатьох цей стиль привабливий тим, що храми позбулися грузности, тяжкості, масивності. Приміщення стали здаватися світлішими і просторими, стіни стали хіба що непомітні.

Собори не зовні, ні всередині не здаються гнітючими.

Вони постають це як втілення діяльної життя середньовічного міста. Вони на велелюддя, щоб навколо вирувало життя.  Про емоційному і художньому значенні такий архітектурної революції свідчить її промовистість. Головні архітектурні споруди Києва. Категорія Архітектура, містобудування. Переглянути реферат.  Старокиївський район, або Старе місто. Пам’ятник князю Володимиру.  Спочатку будівля була одноповерховою з барочними архітектурними формами. Північна сторона корпусу споруджена у кінці XVII – початку XVIII сторіччя, а інша – після пожежі 1718 року, що підтверджує різностильовий декор фасаду. У 1848 році за проектом відомого київського єпархіального архітектора – І.

Спарро надбудовано другий поверх Економічного корпусу. Реферат: Архітектура бойківської церкви. [] Архітектурою в дереві Бойківщина прославилася не тільки на всю Україну, а й поза нею. Адже бойківська дерев’яна архітектура вже тепер займає визначне місце в історії світової архітектури своєю оригінальністю і багатоваріaнтністю будівельних типів. Кожний з цих типів має свій особливий образ. Реферат на тему: «Архітектура як професія». Зміст. 1. Двоєдина сутність архітектури 2. Виникнення професії архітектора 3. Специфіка архітектурної професії 4. Поняття і види архітектурного проектування 5. Види архітектурного проектування Література. Двоєдина сутність архітектури. Як відмічає Б.Г.Бархін, у теоретичному плані завданням архітектури є організація матеріального середовища шляхом штучного виділення певної частки простору і утворення за його допомогою матеріальної оболонки об’єму. Особливості декору будівель та елементи дизайну фасадів. Сучасна архітектура міста Житомиру. Перелік архітектурних термінів.  Житомир: архітектурне різноманіття. Вступ. Перелік історичних об’єктів. Сучасна архітектура міста. Архітектурні терміни. Висновок. Використана література.

Лекции по предмету Строительство.

Тема конспекта Архітектура Романського Періоду. В работе рассмотрены следующие темы: Німеччина. Італія. Інші країни Західної Європи.  Середземного моря, у будівлях був помітний вплив архітектурних традицій. античної Греції і Рима. У ті часи на місці Провансу — однієї з провінцій, що.  Реферат на тему Особливості розвитку російської культури ІX-XVІІ ст. Реферат на тему Методика гідрогеологічних досліджень. Загрузить ещё. Документы пользователя. Реферат на тему Внутренний водопровод и канализация жилого здания. 1 отзыв.

Реферат на тему Водоснабжение и водоотведение здания. Реферат на тему Влаштування підшивної стелі за системою D212. МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ Наукова робота на тему: «Архітектура та історія створення найстаріших університетів Європи» Шифр роботи: «Найстаріші університети Європи» 2008. Зміст Вступ Архітектура найстаріших університетів Європи Харківський національний університет імені.Н. Каразіна Університет Франції. Презентация на тему «Архітектурні споруди» до уроку з архітектури.  Ця будівля вважається одним з найяскравіших зразків архітектури XX століття. Будівництво музею було завершено 1959 року, вже після смерті Соломона Гуггенгайма та Франка Райта. Слайд 7. Музей Соломона Гуггенгайма. Слайд 8. Лу Руво Центр Здоров’я Мозку Центр був спроектований всесвітньо відомим архітектором Френком Гері і відкрито 13 липня 2009 року в Лас-Вегасі, штат Невада. Слайд 9. Поняття і види архітектурного проектування МЕТОДИ АРХІТЕКТУРНОГО ПРОЕКТУВАННЯ за Б. Поняття методу і методики проектування.  З одного боку, архітектура являє собою двоєдиний процес, що поєднує прагматичну (рішення функціональних і конструктивних задач) і естетичну (рішення художньо-образних задач) діяльності. З іншої сторони архітектурна творчість з’єднує роботу архітектора на інтуїтивному і науково-логічному рівнях, формує процес синтезування (створення образа) і аналізу (уявного розчленовування об’єкта на досліджувані фрагменти). Це вимагає чіткого з’ясування кожної конкретної задачі, що коштує перед автором, володіння відповідною методологією і методикою для їхнього грамотного виконання. написання реферату на тему «Передпроектний аналіз. території, що підлягає реконструкції». Рекомендована література [4, 9, 10, 11, 12, 13, 16, 22].  Тема 8. Розробка інтер’єра будівлі Практичні заняття 25. Вибір внутрішнього простору для розробки проекту, розробка ідеї-концепції його художнього вирішення. 26. Розробка та затвердження ескіза художнього вирішення інтер’єра.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

звіт про чергування класу по школі

відповіді на тестовий контроль знань а.р гальперіна 10 клас

як зайти на чужую сторінку в одноклассниках