реферат на тему класифікація електротехнічних мереж

реферат на тему класифікація електротехнічних мереж

Електричні мережі класифікують за низкою ознак, що дає змогу виявити загальні закономірності їх окремих підгруп і використати ці закономірності під час проектування й експлуатації мереж. Основними ознаками мереж є вид струму, величина номінальної напруги, функціональне призначення, конфігурація схеми, характер споживачів тощо. За видом струму розрізняють мережі змінного і постійного струму. В системах електропостачання в основному використовують трифазний змінний струм. Постійний струм використовують для технологічних потреб промислових підприємств (електролізні установки, електричні печі та і Реферат за темою випускної роботи.

Зміст. Вступ. 1. Актуальність енергозбереження в енергетиці України. 2. Заходи щодо зниження витрат електроенергії в електричних мережах. 2.1 Класифікація заходів щодо зниження витрат електроенергії.

2.2 Установлення пристроїв для компенсації реактивної потужності. 3. Методи розрахунку складових технічних втрат електроенергії.  Передача та розподіл електроенергії в електричних мережах обов’язково супроводжується втратами електроенергії. Фактичні втрати електроенергії в електромережах (ФВЕ) містять в собі дві складові: технологічні втрати електроенергії (ТВЕ); комерційні втрати електроенергії (КВЕ). Електричні мережі будівельних майданчиків. Класифікація електричних мереж. Електричні мережі служать для передачі й розподілу електричної енергії.

Вони підрозділяються на повітряні лінії, кабельні лінії й електропроводки.  Кабельні підземні лінії застосовують тільки в окремих випадках, коли по тем або іншим причинам використання повітряних ліній на даній ділянці будівництва неможливо. Електричні мережі на будівельних майданчиках мають специфічні особливості, пов’язані з живленням електроенергією пересувних будівельних машин і механізмів.  Застосування інвентарних (пересувних і переносних) електротехнічних. Реферат Функціональні Властивості ЕЛЕМЕНТІВ електротехнічніх мереж. Реферат. На тему: Функціональнівластивостіелементівелектротехнічнихмереж.

Вступ.  Класифікація. За характеромвикористання: -експериментальніреактори,призначенідлявивченнярізнихфізичнихвеличин,значенняякінеобхіднодляпроектуваннятаексплуатаціїядернихреакторів;потужністьтакихреакторівнеперевищуєдекількохкВт. -дослідницькіреактори, в які потокинейтронівйгамма-квантів, щостворюютьсявактивнійзоні,використовуютьсядлядослідженьвгалузіядерноїфізики,фізикитвердоготіла,радіаційноїхім Страница 1 из 3 Следующая страница.

Класифікація комп’ютерних мереж, вимоги до мереж. Характеристики мереж. Комп’ютерна мережа –система розподіленого опрацювання інформації, що складається, як мінімум із двох комп’ютерів, які взаємодіють між собою за допомогою засобів зв’язку.  Крім того існує поняття робоча станція: Робочі станції- комп’ютери, через які користувачі одержують доступ до ресурсів комп’ютерної мережі. Класифікація комп’ютерних мереж.

штучні та реальні мережі. 1.1 Штучні мережі (псевдомережі) дозволяють поєднувати комп’ютери разом, використовуючи послідовні або паралельні порти і не потребують додаткових пристроїв. Іноді зв’язок в такій мережі називають зв’язком по нуль-модему (не використовується модем). Українські реферати та твори » Физика » Класифікація електротехнічних матеріалів. Реферат Класифікація електротехнічних матеріалів. Категория: Физика. Самийнеміцний вид зв’язку — молекулярна зв’язок (зв’язок Ван-дер-Ваальса).  Страница 1 из 3Следующая страница. Український реферат переглянуто разів: Коментарів до українського реферату: 0. Работа по теме: KMT.

Глава: Лекція Історія розвитку та класифікація комп’ютерних мереж. ВУЗ: НУ ЛП.  Натомість економічною передумовою появи комп’ютерних мереж стала постановка таких задач, вирішення яких давало значно більший прибуток, ніж становили затрати на створення комп’ютерних мереж. До таких задач відносились зокрема задачі в царині оборони, освоєння космосу, наукових досліджень в метеорології, матеріалознавстві, фундаментальній фізиці і хімії тощо. можно назвать все те приборы и оборудование, которое работает с электричеством либо от него. Все электрические устройства можно разделить на определенные классы и виды, по некоторым общим признакам и назначению.

Электротехнические устройства – это именно те электрические устройства и приборы, которые используются для работы с электричеством и питаются от него. Это различные пускатели, автоматические выключатели, реле времени, датчики, электродвигатели, преобразователи, счетчики и измерители. Электроустановочные изделия – это те электрические устройства, которые устанавливаются, как правило, пр Принципова схема печатної плати 13 8 Розробка печатної плати електричної частини електротехнічного пристрою електромеханічної системи в пакеті Р САD 14 8.1 Вибір і обґрунтування конструкції печатної плати 14 8.2 Розробка принципової електричної схеми печатної плати в редакторі Schematic 16 8.5 Трасування печатної плати у середовищі пакета PCAD 20 9 Висновки 21 10 Перелік використаної літератури 21 11 Додатки 22 Список літератури 23 Додаток А Зразок оформлення титульної сторінки 24 Додаток Б Зразок завдання на курсову роботу 25 ВСТУП КЛАСИФІКАЦІЯ ЕЛЕКТРОПРИВОДІВ. Електроприводи, використовувані в різних технологічних установках різноманітні по схемного і конструктивного виконання, що пов’язано з великою різноманітністю робочих машин.

По виду руху розрізняються електроприводи обертального і поступального односпрямованого і реверсивного руху, а також електроприводи зворотно-поступального руху. Обертальний однонаправлений, а також реверсивний рух здійснюється електродвигунами (ЕД) звичайного виконання. Поступальний рух може бути отримано при використанні ЕД обертального руху спільно з преосвітнім механізмом (кулісним, гв Класифікація електротехнічних виробів. На корпусах електротехнічних виробів, на щитках і в технічної документації наводять відомості про належність виробу до певного класу захисту, вказують ступінь його захисту, а також кліматичне виконання і категорії розміщення. Ці дані наводять у вигляді умовних буквено-цифрових позначень або графічних символів. КЛАСИФІКАЦІЯ ЕЛЕКТРОПРИВОДІВ. Поступальний рух може бути отримано при використанні ЕД обертального руху спільно з преосвітнім механізмом (кулісним, гв Електри́чний апара́т (англ. electrical apparatus) — електротехнічний пристрій, призначений для зміни, регулювання, вимірювання та контролю електричних і неелектричних показників різних пристроїв, машин, механізмів тощо, а також для їх захисту від надструмів і перенапруг за неприпустимих або аварійних режимів роботи та захисту людей, майна і довкілля під час виробництва, транспортування, перетворення, розподілення та споживання електричної енергії. Важливим фактором економічного і політичного благополуччя будь-якої країни є забезпечення її економіки енергоносіями За рахунок природного газу в країнах СНД забезпечуються теплом більш 200 млн міського і сільського населення, виробляється 93 % чавуна і близько 60 % мартенівської сталі, 90 % аміаку На природному газі працює майже половина енергогенеруючих підприємств, страница 1 професійного електротехнічного ліцею.

Доцент. кафедри.  Тема Цивільне право і відносини, що ним регулюються Поняття цивільного права України. Цивільне законодавство. Цивільні правовідносини та їх регулювання.  Основні відомості про розрахунок електричних мереж та електричного освітлення.

Зарядка, підвіска та кріплення світильників. Приєднання світильників до електричної мережі та мережі заземлення. Установка вимикачів, перемикачів, штепсельних розеток, дзвінків. Установка лічильників.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

звіт про чергування класу по школі

відповіді на тестовий контроль знань а.р гальперіна 10 клас

як зайти на чужую сторінку в одноклассниках